Hos eBits fokuserer vi på, at finde frem til det bedste udviklingselektronik til prisen.

Rasmine

Kundeservice

Hejsa, og velkommen til! Jeg håber du finder det du leder efter, og at du bliver glad for dit køb! Til daglig er det mig som for fornøjelsen af, at pakke dine bestillinger, og sende dem afsted til dig, hurtigt og sikkert. Jeg stiftede eBits.dk efter at være vidende til en stigende interesse blandt elektronikingeniøre og elektronik hobbyister efter en Dansk platform for udviklingsudstyr og viden indenfor elektronikudvikling.

Nikolaj

Indkøber

Go’dav! Jeg er indkøber hos eBits.dk, og er den der skriver vores produktbeskrivelser. Jeg er også medstifter af eBits.dk, og idemanden bag vingummibamserne der kommer med som en lille ekstra, når du modtager dine varer fra os (det var så lidt ;-)). Jeg er uddannet elektronikingeniør fra Aarhus Universitet, og har siden min studietid kreeret mange hobby,- og professionelle projekter. Alt fra hjemmelavede 3D printere til LED pingpong vægge.

Jesper

Content creator

Halløjsa! Jeg er med til at skrive nogle af de artikler, videoer og projekter der kan findes her på hjemmesiden. Jeg håber på sigt også at blive daglig tester af vingummibamserne vi tilføjer til jeres ordre:) Når jeg ikke skriver artikler og laver projekter læser jeg til elektronikingeniør på Aarhus Universitet. Ved siden af studiet laver jeg derudover også en masse projekter i form af 3D-design og 3D-print, opbygning og programmering af droner, RC-biler og RC-både.

Frederik

Marketing manager

SoMe nørden / Frederik her. Du har måske set vores annoncer, og skal til at investere i nyt grej til dit projekt. Hvis JA, så har jeg gjort mit arbejde godt! Jeg sørger nemlig for, at vi er synlige på relevante SoMe platforme. Udover at markedsføre eBits.dk, så går jeg på gymnasium samtidig med, at jeg driver forretning som selvstændig marketing konsulent!

Christoffer

Webudvikling praktikant

Hej folkens! Mit navn er Christoffer, og jeg er i øjeblikket i gang med mit sidste semester af multimediedesign uddannelsen. Over de næste mange uger skal jeg hjælpe eBits med at få finpudset hjemmesiden så den er klar til at ramme det svenske markede. Yderligere skal jeg hjælpe med at lave kampagner til både børn og business. I min fritid kan jeg godt lide at være kreativ - jeg tager billeder med mit kamera, og leger lidt med elektronik - jeg har for nyligt bygget mit eget tastatur! :)

Kontakt os

Vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner om større projekter og om, at skaffe og sammensætte målrettet produkter med leveringer til de studerende til brug ved studiestart. Skriv endelig til os hvis I ønsker en særaftale, eller lignende.

Butikken drives af mig og min mand som har arbejdet med elektronik i mange år. Skulle I have nogle forslag, udfordringer eller ønsker, så kontakt os endelig på kontakt@ebits.dk, eller via kontaktformularen herunder.