Hos eBits fokuserer vi på, at finde frem til det bedste udviklingselektronik til prisen.

Rasmine fra eBits

Rasmine

Kundeservice

Hejsa, og velkommen til! Jeg håber du finder det du leder efter, og at du bliver glad for dit køb! Til daglig er det mig som for fornøjelsen af, at pakke dine bestillinger, og sende dem afsted til dig, hurtigt og sikkert. Jeg stiftede eBits.dk efter at være vidende til en stigende interesse blandt elektronikingeniøre og elektronik hobbyister efter en Dansk platform for udviklingsudstyr og viden indenfor elektronikudvikling.

Nikolaj fra eBits

Nikolaj

Indkøber

Go’dav! Jeg er indkøber hos eBits.dk, og er den der skriver vores produktbeskrivelser. Jeg er også medstifter af eBits.dk, og idemanden bag vingummibamserne der kommer med som en lille ekstra, når du modtager dine varer fra os (det var så lidt ;-)). Jeg er uddannet elektronikingeniør fra Aarhus Universitet, og har siden min studietid kreeret mange hobby,- og professionelle projekter. Alt fra hjemmelavede 3D printere til LED pingpong vægge.

Jesper fra eBits

Jesper

Content creator

Halløjsa! Jeg er med til at skrive nogle af de artikler, videoer og projekter der kan findes her på hjemmesiden. Jeg håber på sigt også at blive daglig tester af vingummibamserne vi tilføjer til jeres ordre:) Når jeg ikke skriver artikler og laver projekter læser jeg til elektronikingeniør på Aarhus Universitet. Ved siden af studiet laver jeg derudover også en masse projekter i form af 3D-design og 3D-print, opbygning og programmering af droner, RC-biler og RC-både.

Frederik fra eBits

Frederik

Marketing manager

SoMe nørden / Frederik her. Du har måske set vores annoncer, og skal til at investere i nyt grej til dit projekt. Hvis JA, så har jeg gjort mit arbejde godt! Jeg sørger nemlig for, at vi er synlige på relevante SoMe platforme. Udover at markedsføre eBits.dk, så går jeg på gymnasium samtidig med, at jeg driver forretning som selvstændig marketing konsulent!

Agustin

Web developer

I´m Agustin a Multimedia Designer decided to focus on front end development and design. Hoping for a good and nice environment to be working with eBits and my new colleagues. For the future i hope to dive further into back end and programming languages!

Anders

Økonomi

Jeg er finansøkonomistuderende med en 20-årig baggrund fra byggebranchen. Mine interesser er økonomi som bogholderi, budgetter & regnskab. Jeg er oprindelig uddannet både tømrer, bygningsingeniør og brandmand, men har valgt økonomi som et nyt karrieretrin. I Ebits har jeg min praktik og her skal jeg arbejde med økonomien.

Nicolas

Backend udvikler

Datamatikerstuderende, Nicolas her, og i min praktik her hos ebits er det min fornøjelse at arbejde gennem programmeringsmæssige problematikker, og sikre at det bagvedliggende kode fungerer som (forhåbentligvis) forventet. Igennem denne periode håber jeg at kunne udvikle mine kodningsfærdigheder, og blive en bedre programmør, lige meget hvad det kræver!

Kaloyan

Web designer

Coding nerd! Min navn er Kaloyan. Currently in 4th semester Multi media design. On my road to becoming a front-end ninja. In the following months I will be assisting eBits in the development of their B2B platform and webpage, so they can appear on the Scandinavian market with style !

Jonas

Content creator

Halløj, her kommer min lille præsentation af mig selv til Om os på hjemmesiden: Lad mig præsentere mig selv! Jeg hedder Jonas og jeg elektroingeniørpraktikant fra AAU. Med en ubegrænset passion for alt elektrisk, vil jeg forsøge at få gnisterne til at flyve og kredsløbene til at summe. Jeg er bl.a. med til at skrive artikler på hjemmesiden, så vi alle kan lære lidt mere om elektronik og udvikle vores egne projekter. Mit mål for min tid her er at få erfaring med alt fra content creation, salg og indkøb til kodning og produktudvikling. Jeg håber derved at danne en bred forståelse for start-ups og bidrage til at eBits fortsat kører på skinner!

Kontakt os

Vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner om større projekter og om, at skaffe og sammensætte målrettet produkter med leveringer til de studerende til brug ved studiestart. Skriv endelig til os hvis I ønsker en særaftale, eller lignende.

Butikken drives af mig og min mand som har arbejdet med elektronik i mange år. Skulle I have nogle forslag, udfordringer eller ønsker, så kontakt os endelig på kontakt@ebits.dk, eller via kontaktformularen herunder.