Hos eBits fokuserer vi på, at finde frem til det bedste udviklingselektronik til prisen.

Rasmine

Kundeservice

Hejsa, og velkommen til! Jeg håber du finder det du leder efter, og at du bliver glad for dit køb! Til daglig er det mig som for fornøjelsen af, at pakke dine bestillinger, og sende dem afsted til dig, hurtigt og sikkert. Jeg stiftede eBits.dk efter at være vidende til en stigende interesse blandt elektronikingeniøre og elektronik hobbyister efter en Dansk platform for udviklingsudstyr og viden indenfor elektronikudvikling.

Nikolaj

Indkøber

Go’dav! Jeg er indkøber hos eBits.dk, og er den der skriver vores produktbeskrivelser. Jeg er også medstifter af eBits.dk, og idemanden bag vingummibamserne der kommer med som en lille ekstra, når du modtager dine varer fra os (det var så lidt ;-)). Jeg er uddannet elektronikingeniør fra Aarhus Universitet, og har siden min studietid kreeret mange hobby,- og professionelle projekter. Alt fra hjemmelavede 3D printere til LED pingpong vægge.

Jesper

Content creator

Halløjsa! Jeg er med til at skrive nogle af de artikler, videoer og projekter der kan findes her på hjemmesiden. Jeg håber på sigt også at blive daglig tester af vingummibamserne vi tilføjer til jeres ordre:) Når jeg ikke skriver artikler og laver projekter læser jeg til elektronikingeniør på Aarhus Universitet. Ved siden af studiet laver jeg derudover også en masse projekter i form af 3D-design og 3D-print, opbygning og programmering af droner, RC-biler og RC-både.

Frederik

Marketing manager

SoMe nørden / Frederik her. Du har måske set vores annoncer, og skal til at investere i nyt grej til dit projekt. Hvis JA, så har jeg gjort mit arbejde godt! Jeg sørger nemlig for, at vi er synlige på relevante SoMe platforme. Udover at markedsføre eBits.dk, så går jeg på gymnasium samtidig med, at jeg driver forretning som selvstændig marketing konsulent!

Bogdan

IT praktikant

Hello world! I’m one of the new members of the team writing product descriptions, finding new things and testing them so that you can use them in your projects, or even coming up with new projects for you to try at home so you can learn more about electronics. Currently I’m studying IT Technology at UCL Odense and I’m an Intern at your favorite place to buy electronic parts. Besides my work at eBits.dk I also have a couple of projects which include Game Development and working with old Computer Hardware.

Robert

IT praktikant

Hej. Har du nogensinde spekuleret på, hvem der skriver beskrivelserne til at bruge komponenterne og samtidig tester dem for at sikre funktionaliteten før vi sælger delene til dig? Som praktikant i denne virksomhed har jeg mulighed for at bidrage til denne del af arbejdet. Derfor er det en god chance for at smage gummibjørnene, når jeg modtager komponenterne for at teste dem :) . Jeg læser IT Teknologi på UCL Odense, hvor jeg undervejs i studiet har arbejdet på projekterne, hvor et af dem er bemærkelsesværdigt for et brandvæsen.

Gabriel

IT praktikant

Ciao everyone! I’m one of the new members of the eBits team. I’m helping to write product descriptions, finding new funny and useful stuff for your projects, coming up with new project ideas so you can have fun and learn about electronics at the same time and testing them for you. I’m studying IT Technology at UCL Odense. In addition to my work at eBits and my studies, I also have some projects like Game development, 3D printing, 3D design and working with computer hardware.

Kontakt os

Vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner om større projekter og om, at skaffe og sammensætte målrettet produkter med leveringer til de studerende til brug ved studiestart. Skriv endelig til os hvis I ønsker en særaftale, eller lignende.

Butikken drives af mig og min mand som har arbejdet med elektronik i mange år. Skulle I have nogle forslag, udfordringer eller ønsker, så kontakt os endelig på kontakt@ebits.dk, eller via kontaktformularen herunder.