Hos eBits fokuserer vi på, at finde frem til det bedste udviklingselektronik til prisen.

Rasmine fra eBits

Rasmine

Kundeservice

Hejsa, og velkommen til! Jeg håber du finder det du leder efter, og at du bliver glad for dit køb! Til daglig er det mig som for fornøjelsen af, at pakke dine bestillinger, og sende dem afsted til dig, hurtigt og sikkert. Jeg stiftede eBits.dk efter at være vidende til en stigende interesse blandt elektronikingeniøre og elektronik hobbyister efter en Dansk platform for udviklingsudstyr og viden indenfor elektronikudvikling.

Nikolaj fra eBits

Nikolaj

Indkøber

Go’dav! Jeg er indkøber hos eBits.dk, og er den der skriver vores produktbeskrivelser. Jeg er også medstifter af eBits.dk, og idemanden bag vingummibamserne der kommer med som en lille ekstra, når du modtager dine varer fra os (det var så lidt ;-)). Jeg er uddannet elektronikingeniør fra Aarhus Universitet, og har siden min studietid kreeret mange hobby,- og professionelle projekter. Alt fra hjemmelavede 3D printere til LED pingpong vægge.

Frederik fra eBits

Frederik

Marketing manager

SoMe nørden / Frederik her. Du har måske set vores annoncer, og skal til at investere i nyt grej til dit projekt. Hvis JA, så har jeg gjort mit arbejde godt! Jeg sørger nemlig for, at vi er synlige på relevante SoMe platforme. Udover at markedsføre eBits.dk, så går jeg på gymnasium samtidig med, at jeg driver forretning som selvstændig marketing konsulent!

Kaloyan

Web designer

Coding nerd! Min navn er Kaloyan. Currently in 4th semester Multi media design. On my road to becoming a front-end ninja. In the following months I will be assisting eBits in the development of their B2B platform and webpage, so they can appear on the Scandinavian market with style !

Jonas

Content creator

Halløj, her kommer min lille præsentation af mig selv til Om os på hjemmesiden: Lad mig præsentere mig selv! Jeg hedder Jonas og jeg elektroingeniørpraktikant fra AAU. Med en ubegrænset passion for alt elektrisk, vil jeg forsøge at få gnisterne til at flyve og kredsløbene til at summe. Jeg er bl.a. med til at skrive artikler på hjemmesiden, så vi alle kan lære lidt mere om elektronik og udvikle vores egne projekter. Mit mål for min tid her er at få erfaring med alt fra content creation, salg og indkøb til kodning og produktudvikling. Jeg håber derved at danne en bred forståelse for start-ups og bidrage til at eBits fortsat kører på skinner!

Bogdan

Backend udvikler

Hej allesammen! Jeg hedder Bogdan, og jeg er i praktik her på eBits. Mit hovedfokus er back-end og webudvikling. På VIA University College har jeg absorberet så meget, jeg kunne, om software engineering & forskellige teknologier, og nu får jeg mulighed for at anvende denne viden i en praktisk sammenhæng. Uanset om det er at optimere hjemmesiden eller udvikle appen, så er jeg all in! Mit mål med dette praktikophold er at lære, vokse og bidrage meningsfuldt til eBits' tekniske bestræbelser. Ser frem til at kode nogle fede løsninger!

Minrui

UX designer

Hi! My name is Minrui, and I'm a UX designer focused on creating user-friendly digital experiences. I graduated from AAU with a major in Interaction Design. I am passionate about designing user-friendly UI, and icons and optimizing user experience. During the internship, I hope to develop my design and communication skills, contribute to creating user-friendly interfaces for Ebits, and become a better UX designer.

Jakub

Database og app udvikler

G’day! I'm Jakub The Intern. I'm a software development student. while("Doing an internship at ebits.dk- "){ printf("I will help with development of mobile application for PinTunnel device");} There is going to be an exciting period ahead full of challenges. return 0;

Kontakt os

Vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner om større projekter og om, at skaffe og sammensætte målrettet produkter med leveringer til de studerende til brug ved studiestart. Skriv endelig til os hvis I ønsker en særaftale, eller lignende.

Butikken drives af mig og min mand som har arbejdet med elektronik i mange år. Skulle I have nogle forslag, udfordringer eller ønsker, så kontakt os endelig på kontakt@ebits.dk, eller via kontaktformularen herunder.