Mini Tank Robot

Få den alt-i-en Mini Tank Robot med dobbelt funktionalitet til en enkelt pris - den kan udstyres med ultrasonisk sensor eller flammesensorer, styres via Bluetooth eller infrarød fjernbetjening, og udføre opgaver som at følge streg, lyskilde, undgå objekter og forblive indenfor et bestemt område.

See produkte

Hvad er fordelene ved at lære børn i elektronik?

elektronik til børn

Udvikler evner til problemløsning og kritisk tænkning

Når børn kaster sig ud i elektronikprojekter som eksempelvis at samle digitale kredsløb eller robot, tilegner de sig evnen til at afdække de små skridt, der tilsammen udgør en betydningsfuld rejse. De udvikler evnen til at identificerer og løser eventuelle fejl eller udfordringer i processen. Dette bidrager til udviklingen af deres analytiske færdigheder og kritiske tænkning.

Fremmer kreativitet og innovation

Elektronik åbner op for kreative og innovation muligheder, da børn kan eksperimentere med forskellige komponenter og designe deres egne kredsløb. Dette stimulerer deres kreativitet og giver dem mulighed for at tænke uden for boksen.

Spændende elektronikprojekter, som børn kan engagere sig i

Simple robotter

Børn kan bygge simple robotter ved hjælp af grundlæggende elektroniske komponenter såsom motorer, sensorer og mikrocontrollere. For eksempel kan de bygge en Solsporings robot, en Firbenet edderkop robot eller en simpel robotarm.

Se vores robotter

LED lys projekter:

Børn kan udnytte LED'er til at skabe sjove og kreative lysprojekter, såsom LED-lamper, Loddebille der lyser om natten .

Se loddebille der lyser om natten